IT-laitteiden elinkaaripalvelut

Keskitettyä laitteiden hallintaa ja huolenpitoa. 

Lifestyle
IT-laitteiden elinkaaripalvelut

IT-laitteiden hallintaa koko elinkaaren ajan

Oikeanlaiset, työntekijöiden tarpeisiin sopivat IT-laitteistot tehostavat työn tekemistä ja parantavat työssäviihtyvyyttä. Kukapa haluaisi käyttää työpäivänsä laitteiston puutteita harmitellen? Me autamme sinua valitsemaan liiketoimintaasi sopivat IT-laitteet ja huolehdimme niiden loppusijoituksesta sitten kun laitteiden käyttöikä on päätöksessään. 

Käymme yhdessä lävitse organisaatiosi käyttäjien tarpeet ja tavat työskennellä. Ehdotamme sopivat laitteet ja sovimme käytettävät ratkaisut kanssasi. Hoidamme laitteet esiasennettuina paikalle ja haemme vanhat pois – tietoturvallisesti ja ympäristöä kunnioittaen. Palvelu on saatavilla kustannustehokkaasti kaikkialla Suomessa. 

Erilaisiin tarpeisiin suunniteltu, skaalautuva palvelumme kattaa laitteiden koko elinkaaren aina hankinnasta tietoturvalliseen kierrätykseen asti. Palveluumme kuuluvat tarpeen mukaan laitteiden hankinta, verkkokauppa, puskurivarastointi, esiasennukset, turvamerkinnät, laitetoimitukset paikalleen asennettuna, ohjelmistopaketoinnit, laitehuollot, tietoturvallinen kierrätys, laitteiden poisostopalvelut (ns. buy-back) sekä leasing-vaihdot. Opastamme laitteiden sujuvassa käytössä uudella ja raikkaalla tavalla. 

computer-imac-1-55x55

Työasemat palveluna

Sopimusasiakkaana teet laitteistohankinnat helposti ja kätevästi verkkokaupastamme. Voit valita itsellesi sopivat palvelut laajasta valikoimasta ja laitteet toimitetaan nopeasti käyttöösi.

Tästä verkkokauppaan
Kierrätys

Kierrätys

Kierrätämme käytöstä poistuneet laitteet vastuullisesti ja tieto-
turvallisesti, viimeisimpien hyvien käytäntöjen mukaan.

Tutustu kestävän kehityksen raporttiimme
coin-stack-55x55

Rahoituspalvelut

Joskus on järkevää rahoittaa hankinnat muulla tavoin kuin yrityksen kassavirtaa rokottamalla. Autamme teknologian hankinnassa luotettavien rahoituskumppaneiden avulla. 

Ota yhteyttä
Ota yhteyttä.

Kerromme mielellämme lisää.

Director of Business Development and Public Sales

Erkki Kondelin

Director, Modern workplace

Timo Drachman