Töissä Advanialla

Töihin Advanialle

Tule rakentamaan IT:tä, joka on ihmistä varten. 

Avoimet-työpaikat-1

Ura Advanialla

Me Advanialla teemme IT:tä ihmisille - ylpeydellä ja ammattitaidolla. Työmme yhdistää ihmisiä, kehittää kouluja ja auttaa yrityksiä kasvamaan. Tuomme asiakkaillemme arvoa asiantuntemuksella ja kumppanuudella. Tekemisellämme on hyvä vaikutus.  

Advania on vahvasti kasvava pohjoiseurooppalainen IT-palveluyhtiö, jolla on jo yli 4 000 huippuasiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Islannissa ja Iso Britanniassa. Kansainvälinen organisaatiomme tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia urakehitykseen. 

Tehtävämme on auttaa asiakkaidemme jokapäiväistä elämää innovatiivisilla ja harkituilla IT-ratkaisuilla. Ja siinä me olemme yhdessä hyviä!  

Uudet luovuutta ruokkivat työtilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Espoon Keilaniemessä. Työkulttuurimme on tasa-arvoinen, rento ja luottamukseen perustuva: hybridityö on ollut meille arkipäivää jo pitkään. 

Hyppää joukkoomme luomaan arvoa ihmisille, yrityksille ja yhteiskunnalle! 

Miksi Advania?

IT on ennen kaikkea ihmisten välistä yhteistyötä. Meidän tehtävämme on tehdä asiakkaiden elämä helpoksi ja edistää heidän toimintaansa.

IT on ihmistä varten

IT-on ihmistä varten, ja toimiva IT-ympäristö syntyy ihmisten välisestä yhteistyöstä. Meidän tehtävämme on tehdä asiakkaiden elämä helpoksi ja edistää heidän toimintaansa. Toimimme pitkäkestoisissa, luottamukseen perustuvissa kumppanuuksissa, yhteisiin tavoitteisiin sitoutuen.

Ennakoimme ICT:n kehitystarpeita liike-toiminnan muutoksissa

Digitaalinen toimintaympäristö muuttuu nopeasti, ja tämän päivän parhaat teknologiat saattavat olla parin vuoden päästä muinaishistoriaa.
On vaikeaa pysyä ajan tasalla siitä, mihin suuntaan kehityksessä pitäisi suunnata. Kysyntää on luotto-
toimittajalle, jonka kanssa voi tehdä pitkäkestoista yhteistyötä.

Autamme sinua loistamaan arjessa

Advania hakeutuu tarpeiden tunnistamisen vaiheessa samalle puolelle pöytää asiakkaansa kanssa. Järjestelmät suunnitellaan asiakkaan nykyiset ja tulevaisuuden tarpeet kartoittaen. Teknologiavalinnat seuraavat toiminnan päämääriä, ei päinvastoin.

Takana pohjoismainen tuki

Advania on yksi Pohjois-Euroopan IT-markkinan johtavista toimijoista. Yhtiöllä on lähes 3500 työntekijää  Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Islannissa ja Iso-Britanniassa. Suomessa Advania on vahvassa kasvuvauhdissa.  Advanian suomalaiset ja pohjoismaiset asiakkaat toimivat yhteiskunnan kaikilla alueilla, julkissektorista teollisuuteen ja palvelualoille.

ETKÖ LÖYTÄNYT SOPIVAA POSITIOTA?

Avoin hakemus

Elämme voimakasta kasvun aikaa, mutta jos juuri nyt meillä ei ole sinua kiinnostavaa avointa työpaikkaa, saattaa sellainen olla tarjolla hyvinkin pian. Etsimme jatkuvasti joukkoomme uusia osaajia toteuttamaan ratkaisuja ja asiantuntija- ja tukipalveluita IT-infra-, pilvipalvelu-, verkko- ja tietoturva-alueilla.

Mikäli olet kiinnostunut liittymään Advania kasvavaan joukkoon, voit lähettää avoimen hakemuksen ja kertoa kuka sinä olet ja miksi juuri sinä olisit loistava vahvistus Advanialle.

Haluaisimme kuulla sinusta lisää

Ota rohkeasti yhteyttä meihin!