Ajankohtaista

Goldman Sachs funds to acquire a majority stake in Advania
15.02.2021

Funds managed by Goldman Sachs Merchant Banking Division are to acquire a majority of the shares in Advania AB, alongside management, VIA Equity...

Kaikki uutiset →

Blogi

Pilvipalvelut ja kumppanuus vaakakupissa
10.06.2021

Pilvipalveluiden käytön kasvu on ollut jo pitkään kiihtymistilassa, mutta samalla pilvien kotiuttaminen voimistuu koko ajan taustalla. Tähän on monia...

Kaikki_artikkelit →

Oppaat ja esitteet

Täältä löydät kiinnostavimmat oppaat ja esitteet eri teemoista.
Lue lisää →

Advania

Advania on Pohjoismainen täyden palvelun IT-yritys, jonka yli 1400 ammattilaista palvelee asiakkaita yli 30 maassa. Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisen ja integroidun valikoiman palveluita sekä innovatiivista ja korkealuokkaista osaamista. Painopiste on pitkäaikaisissa asiakassuhteissa ja markkinoiden parhaan palvelun tarjoamisessa.

Advanian kattaviin palveluihin kuuluvat liiketoiminnan IT-infrastruktuuri, Digitaalinen työympäristö ja Managed Services. Suomessa olemme poikkeuksellinen pilvipalvelujen kehittäjä, yhdistäjä sekä ylläpitäjä. Monipilvihallinta, Azure, konesalipalvelut, digitaalinen työympäristö, asiakaspalveluratkaisut, tietoturvaratkaisut, sekä käyttäjien kokonaisvaltainen tuki yhdistettynä kehitys- ja asiantuntijapalveluihin ovat ydinosaamistamme. 

Autamme asiakkaitamme aina strategian laatimisesta suunnitelmien toteutukseen ja ylläpitoon. Ammattitaitoinen henkilöstömme on sitoutunut asiakkaidemme pitkäjänteiseen liiketoiminnan kehittämiseen ja arvon kasvattamiseen. Keskeisiä vahvuuksiamme ovat asiakkaiden liiketoiminnan ja strategisten haasteiden syvällinen ymmärtäminen sekä joustavuus hankkeiden toteutuksessa.

 

 

Advania

 

Advania osti Accountor ICT Oy:n vuoden 2020 alussa

Toimintamme jatkuu entistä vahvempanaYhdessä pystymme vastaamaan kasvavan markkinan muutoksiin nopeammin ja tarjoamaan asiakkaillemme entistä monipuolisempaa osaamista ja palvelua. Meitä yhdistää tapa toimia asiakkaan kokonaisvaltaisena ja pitkäaikaisena kumppanina. Käytössämme olevat teknologiat täydentävät erinomaisesti toisiaan. 

Kaikki Advanian henkilöt tavoitat vaihteemme kautta:
+358 9 886 11501

Yhteystietomme sekä toimipisteidemme osoitteet löytyvät: 
https://www.advania.fi/advania/yhteystiedot

 

Advania osti Accountor ICT Oy:n