Ajankohtaista

Advania announces global solution for the industrial aftermarket
02.09.2021

Advania announces Advania Connected Aftermarket solution with ServiceNow to optimize digital workflows for the industrial aftermarket to create great...

Kaikki uutiset →

Blogi

Pilvipalvelut ja kumppanuus vaakakupissa
10.06.2021

Pilvipalveluiden käytön kasvu on ollut jo pitkään kiihtymistilassa, mutta samalla pilvien kotiuttaminen voimistuu koko ajan taustalla. Tähän on monia...

Kaikki artikkelit →

Oppaat ja esitteet

Täältä löydät kiinnostavimmat oppaat ja esitteet eri teemoista.
Lue lisää →

Advania

Advania on Pohjoismainen täyden palvelun IT-yritys, jonka yli 1400 ammattilaista palvelee asiakkaita yli 30 maassa. Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisen ja integroidun valikoiman palveluita sekä innovatiivista ja korkealuokkaista osaamista. Painopiste on pitkäaikaisissa asiakassuhteissa ja markkinoiden parhaan palvelun tarjoamisessa.

Advanian kattaviin palveluihin kuuluvat liiketoiminnan IT-infrastruktuuri, Digitaalinen työympäristö ja Managed Services. Suomessa olemme poikkeuksellinen pilvipalvelujen kehittäjä, yhdistäjä sekä ylläpitäjä. Monipilvihallinta, Azure, konesalipalvelut, digitaalinen työympäristö, asiakaspalveluratkaisut, tietoturvaratkaisut, sekä käyttäjien kokonaisvaltainen tuki yhdistettynä kehitys- ja asiantuntijapalveluihin ovat ydinosaamistamme. 

Autamme asiakkaitamme aina strategian laatimisesta suunnitelmien toteutukseen ja ylläpitoon. Ammattitaitoinen henkilöstömme on sitoutunut asiakkaidemme pitkäjänteiseen liiketoiminnan kehittämiseen ja arvon kasvattamiseen. Keskeisiä vahvuuksiamme ovat asiakkaiden liiketoiminnan ja strategisten haasteiden syvällinen ymmärtäminen sekä joustavuus hankkeiden toteutuksessa.

 

 

Advania