Ajankohtaista

Tältä sivulta löydät kootusti Advanian uutiset sekä ajankohtaista sisältöä eri teemoihin liittyen.

HPE_Award_500x281

Advania HPE:n ykköskumppani Pohjois-Euroopassa!

Advania Sweden palkittiin HPE:n Discover-tapahtumassa koko Pohjois-Euroopan parhaana kumppanina (Service Provider). Palkinto on jatkoa viime vuodelle, jolloin Advania palkittiin Suomessa vuoden ratkaisukumppanina.

Lue lisää täältä: 

 

TimoPellinen_retired

Tarja Matveinen | 30.1.2020

IT-alan konkari Timo Pellinen eläkkeelle!

30.1.2020 viimeistä työpäiväänsä viettänyt Timo Pellinen on tehnyt kunnioitettavan pitkän, 43-vuotisen  uran IT-alalla. Hän on nähnyt urallaan toimialan nousut ja laskut ja tutustunut moniin kiinnostaviin yrityksiin ja ihmisiin. Timo on ensimmäinen koskaan Advania Finland Oy:ltä eläköitynyt henkilö. Onnea Timo!

Lue lisää täältä: 

IngridNilsson

Lehdistötiedote | 8.4.2020

Advaniasta Aruban kumppani 

Pitkän prosessin ja monimutkaisten sertifiointien jälkeen Aruba, Hewlett Packard Enterprise ‑konserniin kuuluva yritys, myöntää Advania Swedenille nyt Platinum-kumppanin aseman. Asema on merkki Aruban ja Advanian syventyvästä kumppanisuhteesta. Yhdessä Aruba ja Advania johtavat pohjoismaisten yritysten ja organisaatioiden digitalisoitumista.

Lue lisää täältä:

MikkoMarstio-1

Tarja Matveinen | 20.1.2020 

Mikko Martsola esittäytyy

Tervetuloa tutustumaan meidän Mikkoon. Hän työskentelee Advanialla nimikkeellä Senior Architect. 

Lue lisää täältä: 

Ajankohtaista_LF

Lehdistötiedote | 5.3.2020

Länsförsäkringar Alliance perustaa uudenlaisen asiakaspalvelupisteen yhteistyössä Advanian kanssa

Merkittävillä investoinneilla uusin digitaalisiin ratkaisuihin Länsförsäkringar Alliance pyrkii varmistamaan saumattoman asiakaskokemuksen yhteyskanavasta riippumatta. Uusi asiakaspalvelukeskus, jonka perustana toimii maailman johtava asiakaskokemusalusta Genesys Contact Center, takaa, että Länsförsäkringar pystyy vastaamaan asiakkaidensa kaikkiin tarpeisiin. Projektin johtoon on valittu Advania.

Lue lisää täältä:

Kompetera_osto

Lehdistötiedote | 18.2.2020

Advania ostaa Kompeteran – nyt todellinen pohjoismainen peluri

Tanskalaisen IT-yrityksen Kompeteran oston myötä Advania toimii kaikissa Pohjoismaissa. Advania on nyt ainoa yritys, joka tarjoaa kaikissa pohjoismaissa paikallisesti managed services-, asiantuntija-, infrastruktuuri- ja integraatiopalveluita.

Lue lisää täältä: