Uratarinat

Uratarinat

Jokaisella on oma uratarinansa. Miten olemme valinneet alamme ja työpaikkamme?
Mitä sen jälkeen on tapahtunut? Annetaan advanialaisten kertoa itse.

tutustu meihin advanialaisiin

Erkki Kondelin

Eeka_150x150
Eeka työskentelee Advanialla nimikkeellä Director of Business Development and Public Sales.

Miten sinusta tuli advanialainen?

Olen työskennellyt pitkän tovin leasingin ja IT-elinkaaren parissa. Olen vastannut julkis- ja valtiohallinnon toimialasta, kumppaniliiketoiminnasta ja ICT-laitteiden kierrätyspalveluista ja laitteiden ostosta. Advanian tarina, kasvupolku sekä arvot puhuttelivat minua. Digitaalisen työympäristön konsepti eli teknologia, prosessit ja ihmiset herättivät heti mielenkiinnon. Uudessa roolissani pääsen laajentamaan osaamistani sekä tuomaan meille julkis- ja valtiohallinnon toimialaosaamista sekä rahoitusosaamisen.

Mitä päivittäiseen työhösi kuuluu?

Advanialla päivittäiseen työhön kuuluvat myynti- ja asiakasrajapintatyöskentely sekä digitaalisen työympäristön palveluiden kehittäminen ja edistäminen julkiselle puolelle. Saan hyödyntää tässä roolissa esimerkiksi kokemusta sivistystystoimen tarpeista, unohtamatta soten ja tulevien hyvinvointialueiden muodostumista. Kumppaniyhteistyö, IT-palveluiden kokemus, julkiset kilpailutukset sekä luonnollisesti laitemyynti palveluineen on osa arkea.

Mikä Advanialla on parasta?

Advanialla työskentelee iso joukko ammattilaisia, joilla on pitkä kokemus ja ammattitaitoa. Arvot puhuttelevat minua sekä kasvupolku, johon tähtäämme. Asiakaskokemus sekä lupausten pitäminen on minulle äärimmäisen tärkeää ja tunnistan meillä saman hengen. Olemme asiakkaita varten. Luodaan yhteinen suunta ja tavoitteet sekä tehdään matka yhdessä.