Valo Digital Workplace -ratkaisut

Valo-lisenssien myynti on päättynyt, tarjolla nyt jotain uutta!

Advanian edustamien Valo-tuotteiden kehittäjä Staffbase on ilmoittanut siirtäneensä Valo Intranet Modern-, Valo Connect-, Valo Teamwork-, Valo Intranet Classic- ja Valo Intranet OnPremises -tuotteet ylläpitovaiheeseen.

Uusien Valo-lisenssien myynti on päättynyt. Advanian palvelu nykyisille Valo-asiakkaille jatkuu ja oma palvelupäällikkönne auttaa kysymyksissä nykyisten Valo-ratkaisujen osalta!

Fresh intranet on desktop

Tarve uudelle intralle tai digitaaliselle työtilalle?

Meillä on tarjolla erinomaisia vaihtoehtoja, suunnittelettepa sitte uutta työympäristöä siirtymänä Valo-pohjaisesta ratkaisusta tai haluatte lähteä liikkeelle puhtaalta pöydältä. 

Moderni SharePoint on vahva pohja kaikille intranet-ratkaisulle. SharePoint-intranetin voi räätälöidä juuri teidän tarpeisiinne sopivaksi. Voitte myös päivittää intran kerralla nykyaikaan ja saada kaikki tärkeimmät ominaisuudet Advania-konsernin omalla Fresh-tuoteratkaisulla. 

Advanialta saat myös vaihtoehtoiset digitaalisten työtilojen hallintaratkaisut. Nauti sujuvammasta työskentelystä hyödyntäen Microsoft Teamsia ja Viva-tuoteperheen ratkaisuja. Voit myös vapauttaa aikaa mekaanisista rutiineista ja toistuvista tehtävistä automaatiolla tai sovellusratkaisuilla. 

Olethan tutustunut myös tekoälyn tuomiin mahdollisuuksiin ja vastuisiin? 

Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan organisaatiollesi sopivasta vaihtoehdosta! 

Tutustu toteutuksiimme

Intranet-ratkaisut

Haluatko kuulla lisää?

Jos haluat keskustella intranet-ratkaisuista tai esimerkiksi nähdä demon Fresh Intranetista, laita meille yhteydenottopyyntö!