Valo Digital Workplace -ratkaisut

Maailmalla palkitut Valo-ratkaisut Advanialta

Valo-modern-desktop_600x600
Valo Digital Workplace

Monipuolinen ja maailmalla palkittu sovelluskokonaisuus

Valo Digital Workplace -tuoteperhe on monipuolinen ja maailmalla palkittu sovelluskokonaisuus, joka vastaa kaikkiin sisäisen viestinnän tarpeisiin sekä mahdollistaa myös extranet-ratkaisut yrityksille. Se on täysin responsiivinen eli se toimii ja näyttää hyvältä päätelaitteesta riippumatta. Valo-tuoteperheeseen kuuluvat Valo Intranet, Valo Teamwork, Valo Connect ja Valo Extranet.

Tuoteperhe pohjautuu Microsoft-teknologioihin ja sen avulla yrityksen olemassa olevista M365-ratkaisuista saadaan enemmän irti. Vie yrityksenne digitaalinen työpäivä- ja käyttäjäkokemus uudelle tasolle ja poista turhaa päänvaivaa aiheuttavia teknologisia kiemuroita Valo-tuoteperheen ratkaisuilla!

Valoa Advanialta


Olemme Valon Premium Partner. Tarjoamme asiantuntevaa ja kustannustehokasta konsultointia sekä käyttöönoton tukea Valo-tuoteperheen ratkaisuille.

Valo-partner

 

 

Valo Digital Workplace -tuoteperhe

Kaikki Valo Digital Workplace -tuoteperheen ratkaisut ovat täysin yhteensopivia Microsoft 365 -tuoteperheen kanssa.

Kehitä yrityksen sisäistä viestintää ja tiimityötä sekä tee jokaisen työarjesta sujuvampaa M365-järjestelmiä täydentävillä Valo-ratkaisuilla.

Valo Intranet

Valo on täysin yrityksen ilmeen ja tarpeiden mukaan kustomoitava intranet-paketti, jossa sisällön ylläpito on helppoa ja nopeaa. Uutisten julkaiseminen pysytään kohdentamaan ja haku voidaan keskittää eri sisällöille.

Ota yhteyttä

Valo Teamwork

Valo Teamwork mahdollistaa Teams-tiimien ja muiden M365-palveluiden ja niiden sisältämän tiedon elinkaaren hallinnan – aina mallipohjiin perustuvasta luomisesta automatisoituun arkistointiin.

Ota yhteyttä

Valo Connect

Valo Connect tuo yrityksen organisaatioviestinnän eli intranetin osaksi Microsoft Teams -käyttökokemusta. Saatte nostettua olennaisimmat viestit osaksi jokapäivästä työpäiväkokemusta kaikille työntekijöille.

Ota yhteyttä

Valo Ideas

Mahdollista ideointi Microsoft Teamsin kanssa yhteensopivalla sovelluksella ja lisää avoimuutta organisaatiossasi Valo Ideas -ratkaisulla. Intranet-lisenssiin sisältyvä Valo Ideas mahdollistaa sisäisen innovoinnin ja parempien päätösten teon pohjautuen yhdessä henkilöstöltä kerättyihin ideoihin.

Ota yhteyttä

Valo Extranet

Valo Extranet sujuvoittaa yrityksen ja sen sidosryhmien sekä asiakkaiden välistä viestintää. Ratkaisulla voidaan keskittää yrityksen sidosryhmä- ja asiakasviestintä yhteen paikkaan ja tarjota ajankohtaiset uutiset, dokumentit, tapahtumakutsut sekä muu ajankohtainen tieto ja materiaali yhdestä paikasta.

Ota yhteyttä

Asiakastarinat

Valo Digital Workplace

Haluatko kuulla lisää?

Jos haluat keskustella tai nähdä demon Valo Digital Workplace -ratkaisuista, laita meille yhteydenottopyyntö!