Microsoft Azure

Microsoft Azuren käyttöönotto, hallinta ja kehitys Advanialta - olemme kokonaisvaltainen Microsoft-talo

Kimmo

Kaikki mitä tarvitset Azuren tehokkuuden varmistamiseksi

Microsoft Azure on Microsoftin luoma pilvipalvelu sovellusten ja palvelujen rakentamista, testaamista, käyttöönottoa ja hallintaa varten. Se tarjoaa natiivisti monia Platform as a Service -palveluja (PaaS) ja Infrastructure as a Service -palveluja (IaaS). Se tukee myös monia erilaisia ohjelmointikieliä ja työkaluja asiakkaan omien ohjelmistojen tuottamiseksi ja julkaisemiseksi. 

Azure tarjoaa myös kattavan valikoiman AI-palveluita, mukaan lukien Azure OpenAI -palvelu. Azure OpenAI on tekoälypalvelu, joka hyödyntää Open AI:n GPT -malleja tarjoamaan luonnollisen kielen ymmärtämistä, tekstin luomista, käännöksiä ja muita tekoälysovelluksia. Azure AI -palvelut kattavat myös koneoppimisen, kognitiiviset palvelut, bot-palvelut ja paljon muuta, mikä mahdollistaa monipuoliset ja tehokkaat AI-ratkaisut.

Pilvipalvelulla vältetään laitteiden huollosta, varkauksista tai vaurioista johtuvat keskeytykset. Azuressa organisaatiosi voi skaalata laskenta- ja tallennusresursseja ylös tai alas reaaliaikaisesti muuttuvien tarpeiden mukaan, ja kustannukset joustavat käytettävien palvelujen mukaan. Tätä on lähes mahdotonta saavuttaa paikallisella infrastruktuurilla. 

Vanhassa mallissa organisaatiot ottivat omistajuuden kaikesta teknologiasta infrastruktuurista ohjelmistoihin. Nykyaikaisilla julkisilla pilvipalveluilla organisaatiot voivat käyttää resursseja vain sen verran kuin tarvitsevat. Advanian asiantuntijat voivat auttaa tarpeen määrittelyssä. 

Onnistunut pilvisiirtymä muodostuu hallitusta nelivaiheisesta prosessista, joka alkaa pilvistrategian määrittelystä ja jatkuu aina työkuormien siirtoon saakka. Advania tarjoaa organisaatiollesi hallitun matkan pilveen ja auttaa pilvisiirtymän jokaisessa vaiheessa. 

Meiltä saat myös asiantuntijapalveluia Azuren natiivien (PaaS) AI ja Azure OpenAI (GPT) -palvelun käyttöönotossa ja hallinnassa, jotta organisaatiosi voi hyödyntää tekoälyn tarjoamia mahdollisuuksia.

Työpajat hallittuun pilvisiirtymään

 • Hallintamallin määrittely
  2. vaihe
  Cloud Governance Workshop

  Hallintamallin määrittely

  Pilvisiirtymän toisessa vaiheessa laaditaan pilven hallintamalli. Se on tärkeä osa perusdokumentaatiota, joka organisaatiolla tulee olla määriteltynä ennen pilveen siirtymistä. 

 • Pilviympäristön tietoturva
  3. vaihe
  Cloud Security Workshop

  Pilviympäristön tietoturva

  Pilvisiirtymän kolmannessa vaiheessa varmistamme pilviympäristön tietoturvallisuuden. Asiantuntijoidemme vetämä työpaja perehdyttää sinut ja tiimisi tietoturvan parhaisiin käytäntöihin ja auttaa laatimaan organisaatiosi pilviympäristöön kattavan tietoturvasuunnitelman.

 • Palveluiden kartoitus ja siirto
  4. vaihe
  Cloud Migrate Service

  Palveluiden kartoitus ja siirto

  Pilvisiirtymäprosessin viimeisessä vaiheessa Advanian asiantuntijat luovat organisaatiollesi pilvialustan, kartoittavat siirrettävät palvelut ja työkuormat sekä toteuttavat siirron sovitun suunnitelman mukaisesti.

Meiltä apua pilvisiirtymän jokaisessa vaiheessa

Hallittu pilvisiirtymä

Organisaatiot, jotka hyödyntävät pilveä saavat siitä merkittävää etua koko liiketoiminnalle, mutta vain jos tekevät siirtymän oikein. Me Advanialla kuvaamme siirtymää neljän vaiheen kautta. 

Tehoa digityöhön

Ota käyttöön Microsoft Azuren virtuaalinen työpöytäratkaisu tehokkaassa työpajassamme

Mitä Azure Managed Cloud -palvelu on, ja kuinka se helpottaa asiakkaan jokapäiväistä toimintaa? 

Azure Managed Cloud on Advanian tuottama hallintapalvelu, jolla turvaamme ja tuotamme asiakkaallemme tietoturvallisen ja skaalatun Azure-palvelualustan. Pilvipalvelumme sopii erikokoisille yrityksille ja pilvipalvelujen eri vaiheissa oleviin käyttöasteisiin, aina ensiaskeleista pidemmälle kehittyneisiin tarpeisiin. 

Päivittäinen tuki kattaa hallinnan, ylläpidon sekä keskitetyn proaktiivisen valvonnan DevOps-tuella. Tarjoamme Azure-asiantuntijamme tukea tarvittaessa ympärivuorokautisesti. 

Olemme Microsoftin Cloud Partner kaikilla tärkeillä julkisen pilven osaamisalueilla. Microsoft Premier -tukikumppanuus taas takaa nopean ohituskaistan Microsoftin tukeen tarvittaessa. 

Lue lisää blogistamme

Katso lisää

Asiakastarinoita

Katso lisää
Azure Managed Cloud

Haluatko kuulla lisää?

Jos haluat keskustella Azure Managed Cloudin hyödyntämisestä ja mahdollisuuksista, jätä meille yhteydenottopyyntö!