Asiakaspalvelu 14.06.2021

Advania toimitti Forenomille monikanavaisen asiakaspalveluratkaisun

Pohjoismainen majoitusalan edelläkävijä Forenom vaihtoi asiakaspalveluratkaisunsa Genesys Cloudiin. Käyttöönotto sujui hyvin, integroitavuus muihin järjestelmiin helpottui ja näkyvyys eri palvelukanavien tilanteisiin parani.

Forenom on johtava kalustettujen asuntojen tarjoaja, joka ylläpitää yli 7800 kalustettua asuntoa, huoneistohotellia ja hostellihuonetta Pohjoismaiden kaikissa suurissa kaupungeissa majoittaen jopa yli 400 000 matkailijaa vuosittain, joten tehokas ja luotettava asiakaspalvelu on liiketoiminnan kriittinen menestystekijä.

”Meidän asiakkaille voi tilapäisen kodin tarve tulla pikaisellakin aikataululla, kun esimerkiksi omassa kodissa tapahtuu vesivahinko. Tällöin on tärkeää, että asiakaspalveluumme on helppo olla yhteydessä ja sieltä saa ystävällistä, ammattitaitoista palvelua. Asiakaspalvelun työkalujen tulee olla kunnossa,
jotta voimme keskittyä asiakkaan sujuvaan palveluun”, Laatujohtaja Jenni Määttä kertoo.

Millaista ratkaisua Forenom käytti ennen?

Forenomilla oli entuudestaan puhelinjärjestelmä ja useita palvelukanavia hajautettuna erilaisiin järjestelmiin. Tekniset ratkaisut olivat erillisiä ja vaikeasti integroitavissa, mikä vaikeutti tietojen jakamista ja työkäytäntöjen yhtenäistämistä.

Vaihtoehtoja kartoitettuaan Forenom päätyi ottamaan Advanialta käyttöön pilvipohjaisen Genesys Cloud -ratkaisun.

“Ratkaisu ei vaatinut ohjelmistojen asentamista koneille, joten sen käyttöönotto oli erittäin helppoa. Ratkaisu oli myös nopeasti skaalattava, mikä oli meille kasvavana yrityksenä tärkeää”, Raija Vahrusheva, Director, Customer Service perustelee.

Forenomille toimitettiin Genesys Cloud -asiakaspalvelujärjestelmä Suomeen, Ruotsiin, Norjaan ja Tanskaan täytenä pilvipalveluna kattaen puhe-, sähköposti-, chat- ja sosiaalisen median kanavat Forenomin asiakaspalvelukeskuksessa sekä tiiviin integraation Salesforce -asiakkuudenhallintajärjestelmään.

Helppokäyttöinen järjestelmä on lunastanut odotukset

Raija Vahrusheva kehuu Genesys Cloudin monipuolisia rajapintoja ja integroitavuutta muihin järjestelmiin:

”Puhelinvaihteen saa yhdistettyä esimerkiksi asiakkuudenhallintajärjestelmään. Tämä tekee asiakaspalvelijan työstä entistä helpompaa ja asiakkaan asioinnista saumattomampaa. Puhelun saapuessa asiakaspalvelija saa automaattisesti tarvittavat tiketit Salesforceen ja asiakkaan tiedot saadaan helposti haettua järjestelmästä käytettäväksi. Myös Whatsappista ja Facebookista saapuneet viestit saadaan suoraan asiakaspalvelujärjestelmän reitityksen piiriin, mikä nopeuttaa palvelua.”

Lisätiedot

Advania

Heikki Hemmi, Director, Customer Experience, Advania Finland
Sähköposti: heikki.hemmi@advania.com
Puhelin:  +358 40 552 9532

Forenom

Raija Vahrusheva, Director, Customer Service
Sähköposti: raija.vahrusheva@forenom.com
Puhelin: +358 44 269 4667
www.forenom.com

Samankaltaisia