ibiz

Microsoft 365 -ratkaisujen hyödyntäminen

Varmista Microsoft-ratkaisujen tehokas käyttö ja paranna digitaalista työpäiväkokemusta

Tukea Microsoft-tuoteperheen ratkaisuiden käyttöönottoihin ja apua jo olemassa oleviin ratkaisuihin

Ota Advanian asiantuntijat avuksi, jos kaipaatte tukea jo käyttöönotetuissa Microsoft-tuoteperheen ratkaisuissa tai mietitte uusien ratkaisujen käyttöönottoa. Microsoft 365 -ratkaisuiden hyödyt lunastetaan täysin vasta, kun koko yritys on sitoutunut uusiin toimintatapoihin ja sisäistänyt ne. Tarjoamme asiantuntevaa Microsoft-konsultointia, jonka ytimessä ovat suunnittelu ja työtapojen kehitys sekä pilotointi ja tuki jatkuvaan kehittämiseen.

Tarjoamme Microsoft 365 -ratkaisujen hyödyntämiseen myös valmiita koulutuspaketteja, joiden sisältö räätälöidään organisaatiosi tarpeet huomioiden.

Microsoft 365 -koulutuspaketit

Valmiit koulutuspaketit ovat tehokas tapa kehittää yrityksen M365-ympäristöjen käyttöä. Koulutuspakettien tarkempi sisältö räätälöidään aina asiakaskohtaisesti.

Asiakastarina

Digitaalisten työtapojen muutoksen avulla apua hybridityöskentelyyn

Lahden kaupunki otti käyttöönsä digitaalisen työympäristön nimeltä Valo Intranet helpottaakseen sisäistä viestintäänsä ja tavoittaakseen viestinnällä myös liikkuvat työntekijät. Jatkona tälle yhteistyölle seurasi digityötapojen kehittämisprojekti, jossa Advania auttoi Lahden kaupunkia ottamaan digitaaliset työvälineet tehokäyttöön.

Graphic-2
Digitaalisen työn johtaminen

Kehitämme digitaalisia työympäristöjä sekä työtapoja

Digitaalisen työn johtamisessa tulee aina huomioida yksilö- ja tiimitarpeet sekä yrityskulttuuri. Muutos alkaa yksilöistä, tiimeistä ja heidän työtavoistaan. Autamme valitsemaan, käyttöönottamaan sekä hyödyntämään Microsoft-ympäristöjä. Huomioimme aina yrityksen ja ennen kaikkea sen henkilöstön tarpeet.
agreement_ikon
Nykytilanteen selvitys ja kehityskohteiden tunnistaminen

Haluamme aina ymmärtää asiakaskohtaisesti nykytilanteen sekä tarvittavat kehityskohteet nykyisissä työtavoissa.

 
wrench-1-55x55
Työkalujen roolitus

Tietotyössä käytettävien ohjelmistojen skaala on valtava. Tehokas, selkeä ja miellyttävä työ vaatii selkeyttä siihen, mitä työkalua käytetään mihinkin tarkoitukseen.

account-group-1-55x55
Työtapojen pilotointi, hallintamalli ja yhteinen pelikirja

Luomme yhdessä asiakkaan kanssa yritykselle käyttöön hallintamallin sekä pelikirjan, joiden avulla kokonaisuus on helpompi pitää kasassa lanseerauksen jälkeen.

network-55x55
Käyttöönoton suunnittelu ja uusien toimintatapojen jalkautus

Olemme asiakkaan toiveiden mukaan tukena uusien toimintamallien jalkautuksessa koko henkilöstölle.

M365 Keep on Track -webinaarit

Keep on Track -webinaarimme auttavat pysymään M365-maailman uudistuksissa mukana

Microsoft 365 -ratkaisujen hyödyntäminen

Haluatko kuulla lisää?

Jos kaipaat tukea Microsoft-tuoteperheen ratkaisuiden käyttöönottoon, apua jo olemassa oleviin ratkaisuihin tai digitaalisten työtapojen kehittämiseen, laita meille yhteydenottopyyntö!