Pilvi- ja infrapalvelut

Managed Cloud
Pilvipalvelut

Kaikki mitä tarvitset pilvipalveluidesi tehokkuuden varmistamiseksi

Pilvipalveluiden tuotannon järjestäminen vaatii resursseja ja erityisosaamista. Pilvipalveluidemme avulla toteutamme asiakkaan palvelualustan parhaiden käytäntöjen mukaisesti niin paikallisille konesaleille, kotimaisille tai ulkomaisille konesaleille tai julkiselle pilvelle, kuten Azurelle.   

Advanian pilvipalveluissa tarjoamme hallintaa ja valvontaa tasolla, jonka valitset itse. Pilvipalvelujen hallinnoinnin voi ulkoistaa kokonaan Advanialle, vastata kaikesta itse tai valita näiden välimuoto.  

Tukea on tarjolla ympärivuorokautisesti, mutta asiakkaana voit itse päättää palveluajan tarpeidesi mukaan.   

Hybridipilvipalvelut

Hybridipilvi voi sijaita asiakkaan omassa konesalissa, Advanian konesaleissa, julkipilvissä tai näissä kaikissa. Palveluita hallitaan keskitetyllä työkalulla, joka mahdollistaa näkymän ja hallinnan eri pilviympäristöihin. 

Lue lisää

Julkinen pilvipalvelu

Asiantuntijoidemme osaaminen kattaa teknologiariippumattomasti koko julkisen pilvimaailman pilvistrategiasta toimiviin julkipilven päälle rakennettuihin työympäristöihin. 

Lue lisää

Pilvisali

Pilvisali tarjoaa yrityksellenne virtuaalista palvelinkapasiteettia joustavasti ja edullisesti, itse hallittuna nopeiden yhteyksien päästä. Pilvisalin voit yhdistää helposti nykyiseen ympäristöösi, julkisiin pilvipalveluihin tai voit vaikka korvata sillä koko nykyisen palvelinympäristösi.

Lue lisää
Konesalipalvelut

Konesalipalvelut

Liiketoimintakriittiset ratkaisut vaativat korkeaa käytettävyyttä sekä huippuluokan suorituskykyä ja tietoturvaa. Korkean käytettävyyden konesalipalvelumme tarjoavat liiketoimintanne tarpeiden mukaan skaalautuvan pilvikapasiteetin sekä erinomaisen palvelun kiinteällä kuukausihinnalla, käytön mukaan laskutettuna.

Lue lisää
database-information-55x55

Tietokantapalvelut

Tietokantapalvelumme turvaavat yrityksenne kriittisen datan. Palvelumme kattavat valvonnan ja ylläpidon, selvitykset ja analyysit, arkkitehtuurisuunnittelun, jatkuvuudenhallinnan sekä tietoturvan.

Lue lisää
Verkkoratkaisut

Verkkoratkaisut

Tietoturvallinen verkkoympäristö on liiketoiminnan elinehto. Asiantuntijamme voivat auttaa verkon ylläpidossa, valvonnassa, reagoinnissa ja viankorjauksessa. Advanialta saat myös toimialan johtavien valmistajien verkkolaitteita palvelulaitteina tai omaan omistukseen. 

Lue lisää

Katso myös

Katso lisää
Katso lisää
Pilvipalvelut

Haluatko kuulla lisää?

Jos haluat keskustella pilvipalveluiden hallinnasta ja ylläpidosta, lähetä meille yhteydenottopyyntö!