Microsoft Azure on Microsoftin luoma Cloud Computing-palvelu asiakkaiden sovellusten ja palveluiden rakentamista, testaamista, käyttöönottoa ja hallintaa varten Microsoftin hallinnoimien palvelinkeskusten kautta tuotettuna. Se tarjoaa natiivisti monia Software as a Service-palveluita (SaaS), Platform as a Service palveluita (PaaS) ja Infrastructure as a Service-palveluita (IaaS) ja tukee monia erilaisia ohjelmointikieliä ja työkaluja Asiakkaan omien ohjelmistojen tuottamiseksi ja julkaisemiseksi.

Cloud computing -alustat, kuten Microsoft Azure, ovat ratkaisuna yleensä halvempia, turvallisempia luotettavempia sekä joustavampia kuin paikalliset palvelimet. Pilvipalvelulla vältetään laitteiden huollosta, varkauksista tai vaurioista johtuvat tuotantoseisokit. Azuressa asiakas voi skaalata laskenta- ja tallennusresursseja ylös tai alas reaaliaikaisesti, tarpeiden muuttuessa ja niiden mukaisesti. Lisäksi yleensä maksetaan vain käytettävistä palveluista, mikä mahdollistaa joustavuuden ja kustannushallinnan. Tätä on lähes mahdotonta saavuttaa paikallisen infrastruktuurin avulla.

Julkisen pilven palvelut muuttaa perusteellisesti tapaa jolla organisaatiot hankkivat, käyttävät ja suojaavat teknologiaresursseja. Perinteisesti organisaatiot ottavat omistajuuden koko teknologiasta, infrastruktuurista ohjelmistoihin. Siirtymällä hyödyntämään julkisia pilvipalveluita organisaatiot voivat käyttää resursseja vain tarpeensa mukaisesti.

Vaikka julkiset pilvipalvelut tarjoavat ennennäkemätöntä joustavuutta suunnitteluvalinnoissa, organisaatiot tarvitsevat silti johdonmukaisen tavan järjestää palvelutuotantonsa julkisesta pilvestä tuotetuille palveluilleen.

Mitä Advanian Managed Cloud-palvelu on, ja kuinka se helpottaa asiakkaan jokapäiväistä toimintaa?

Azure Managed Cloud on Advanian tuottama hallintapalvelu jonka kautta Advania turvaa ja tuottaa Asiakkaan Azure-palvelualustan parhaiden käytäntöjen mukaisesti kovennettuna. Valmisteltu Azuresta tuotettu pilvialusta on turvallinen, sieltä tuotetut digitaaliset palvelut skaalautuvat Asiakkaan tarpeiden mukaisesti ja palvelu on rakennettu toimintavarmasti.

Päivittäinen tuki kattaa hallinnan, ylläpidon sekä keskitetyn proaktiviisen valvonnan DevOps-tuella. Tarjoamme tukea 24/7 mutta asiakkaana voit itse päättää palveluajan tarpeesi mukaan.

Lue lisää ja lataa esite Azure-pilviratkaisuista. 

 

Azure Managed Cloud

 

Managed Cloud –palvelun asiakkaana Azure-asiantuntijamme ovat käytettävissäsi. Asiakkaana sinä itse kuitenkin päätät missä laajuudessa palvelua hyödyntää. Palvelun laadun takeena on Advanian laajasti sertifioituneet osaajamme. Olemme Microsoft Gold Partner kaikilla tärkeillä julkisen pilven osaamisalueilla, ja Microsoft Premier-tukikumppanuus takaa että meillä on nopea ohituskaista Microsoftin tukeen tarvittaessa.

Azure Managed Cloud-hallintapalvelulla voit turvata Azuresta tuotettavat palvelusi ympärivuorokautisesti vuoden jokaisena päivänä. Hallintapalvelumme perustuu -viitekehykseen hyödynnämme palvelutuotannossamme Microsoft Cloud Adoption Framework-viitekehystä sekä Secure DevOps-hallintamallia.

Azure Managed Cloud on täyden elinkaaren hallintapalvelu ja se sopii niin yrityksille jotka ovat vasta ottamassa ensiaskeleita julkisen pilven palveluiden hyödyntämisen suuntaan kuin myös yrityksille jotka ovat jo hyödyntäneet julkista pilveä pidemmän aikaa mutta törmänneet siihen että apua on ostettava ulkopuolelta. Tyypillisesti syinä on että on havaittu että tuotannon tueksi tarvitaan ulkopuolista osaamista ja hallinnan kehittämiseen ei ole laajoja resursseja.

Miten voit hyödyntää Azurea?

Azure on hyvin monipuolinen kokoelma palveluita, ja sen avulla voi toteuttaa tarvittaessa kaikki IT-tarpeet. Kaikki tarvittavat palvelut on mahdollista hankkia suoraan Azuresta tai vaihtoehtoisesti niillä voidaan täydentää jo olemassa olevaa omaa IT-infrastruktuuria, ja vähitellen siirtyä joustavasti kokonaan pilvipalveluihin.

Tässä muutamia esimerkkejä miten voit hyödyntää Azurea:

Virtuaalipalvelimet
Kaikki palvelimet, joita voidaan ajaa tai ajetaan virtuaalisesti, voidaan teoriassa siirtää myös pilven virtuaalialustaan. Azuressa voidaan ajaa omia virtuaalipalvelimia ilman ohjelmamuutoksia samaan tapaan, kuin yksityisissä pilviratkaisuissa tai virtuaaliset palvelimet voidaan liittää osaksi omaa verkkoa virtuaaliverkon avulla. Virtuaalikoneiden käyttöjärjestelmissä on useita vaihtoehtoja, kuten Windows Serverin eri versioita ja Linux-vaihtoehtoja.

Tietokannat
Azuren erittäin tehokkaalla tietokannalla voit vähentää tietojen siirtotarpeita ja kasvatat tietokannan suorituskykykä. Voit olla varma, että tietokannan suorituskyky riittää raskaidenkin työkuormien hoitamiseen.

 

Azuren hyödyntäminen

 

Azuren käyttö hyödyllisesti

 

Active Directory
Hallitse kaikkia käyttäjätunnuksia yhdestä paikasta. Palvelun avulla määritetään käyttöoikeudet palveluihin, joihin käyttäjällä on pääsy ja tarpeen mukaan oikeuksia voidaan lisätä tai poistaa.

Sovelluspalvelut
Azure joustava alusta, joka integroituu tarvittaessa sisäverkon ympäristöön. Azure -alustalle sovitetut sovellukset voivat hyödyntää alustan joustavaa skaalautumista ja automaattista hallintaa.

Tiedon prosessointi ja analysointi
Microsoft Cloud Service Provider ja Gold Cloud Productivity -kumppanuusohjelmien kautta pystymme tarjoamaan tarvittavat ratkaisut kilpailukykyiseen hintaan.

Kerromme mielellämme lisää. Jätä meille yhteydenottopyyntö!

Täytä allaolevat kentät ja kerro miten voimme tukea liiketoimintaasi. Otamme yhteyttä sinuun lähipäivinä.