Azure on Microsoftin tarjoama kokoelma pilvipalveluita. Se on tarpeen mukaan skaalautuva palvelinkeskus pilvessä tai yhdistelmä pilveä ja paikallista IT-infrastruktuuria. Sitä voidaan käyttää sekä virtuaalipalvelinten alustana että kehitysalustana. Lisäksi Azure sisältää kokoelman palveluita, kuten esimerkiksi data-analytiikkaa, laskentatehoa, tietokantoja, tallennustilaa ja verkkopalveluja. Kaikesta maksetaan vain tarpeen mukaan ja muutoksien tekeminen on lähes reaaliaikaista ja helppoa.

Mitä Advanian palvelut tuovat tähän lisää helpottaakseen asiakkaan jokapäiväistä toimintaa?

Tarjoamamme Hybrid Cloud -palvelun avulla voit yhdistää pohjoismaisen kapasiteettipilvemme Microsoftin globaaliin Azure-alustaan.

Advania Cloud- ja Azure-palvelinkeskukset on yhdistetty toisiinsa kiintein verkkoyhteyksin. Tämä helpottaa palveluiden ristiin käyttämistä parhaasta sijainnista, sekä tuo palvelun asiakkaiden ja loppukäyttäjien ulottuville ilman julkisen verkon viiveitä.

Advania ValHal sisällön valvontapalvelun avulla voimme valvoa myös Azure ympäristöä, kuten liiketoimintaprosesseja sekä ympäristön laadullista käytettävyyttä. Virtuaalisella käyttäjällä voimme simuloida, miten palveluiden käyttäjät palvelun kokevat. Mikäli käytettävyys laskee liian alas, saa IT-ylläpitäjä heti tiedon tästä, eikä vasta loppuasiakaspalautteen kautta.

Microsoft Cloud Service Provider ja Gold Cloud Productivity -kumppanuusohjelmien kautta osaamme tarjota Azure- ja Office 365 -pilvipalvelu ratkaisut, jotka palvelevat parhaiten tarpeitanne, sillä teemme myös läheistä yhteistyötä Microsoftin tuotekehityksen kanssa. Takaamme kilpailukykyiset hinnat sekä laskutuksen käytön mukaan.

Microsoft Premier Support -kumppanuutemme taas takaa nopean tukipalvelun kaikille Microsoftin pilvipalveluille. Ongelmatilanteissa asiakas osoittaa palvelupyynnön meille ja me hoidamme asian yhdessä Microsoftin kanssa.

Miten voit hyödyntää Azurea?

Azure on hyvin monipuolinen kokoelma palveluita, ja sen avulla voi toteuttaa tarvittaessa kaikki IT-tarpeet. Kaikki tarvittavat palvelut on mahdollista hankkia suoraan Azuresta tai vaihtoehtoisesti niillä voidaan täydentää jo olemassa olevaa omaa IT-infrastruktuuria, ja vähitellen siirtyä joustavasti kokonaan pilvipalveluihin.

Tässä muutamia esimerkkejä miten voit hyödyntää Azurea:

Virtuaalipalvelimet
Kaikki palvelimet, joita voidaan ajaa tai ajetaan virtuaalisesti, voidaan teoriassa siirtää myös pilven virtuaalialustaan. Azuressa voidaan ajaa omia virtuaalipalvelimia ilman ohjelmamuutoksia samaan tapaan, kuin yksityisissä pilviratkaisuissa tai virtuaaliset palvelimet voidaan liittää osaksi omaa verkkoa virtuaaliverkon avulla. Virtuaalikoneiden käyttöjärjestelmissä on useita vaihtoehtoja, kuten Windows Serverin eri versioita ja Linux-vaihtoehtoja.

Tietokannat
Azuren erittäin tehokkaalla tietokannalla voit vähentää tietojen siirtotarpeita ja kasvatat tietokannan suorituskykykä. Voit olla varma, että tietokannan suorituskyky riittää raskaidenkin työkuormien hoitamiseen.

Advania_fundur_silu_web

 

Man Advania 1920x1080.jpg_medium

 

Active Directory
Hallitse kaikkia käyttäjätunnuksia yhdestä paikasta. Palvelun avulla määritetään käyttöoikeudet palveluihin, joihin käyttäjällä on pääsy ja tarpeen mukaan oikeuksia voidaan lisätä tai poistaa.

Sovelluspalvelut
Azure joustava alusta, joka integroituu tarvittaessa sisäverkon ympäristöön. Azure -alustalle sovitetut sovellukset voivat hyödyntää alustan joustavaa skaalautumista ja automaattista hallintaa.


Tiedon prosessointi ja analysointi
Microsoft Cloud Service Provider ja Gold Cloud Productivity -kumppanuusohjelmien kautta pystymme tarjoamaan tarvittavat ratkaisut kilpailukykyiseen hintaan.

Kerromme mielellämme lisää. Jätä meille yhteydenottopyyntö!

Täytä allaolevat kentät ja kerro miten voimme tukea liiketoimintaasi. Otamme yhteyttä sinuun lähipäivinä.